MAMI IN JAZ

Pri Mami in jaz verjamemo, da je zadovoljna mami tista, ki osrečuje vso družino. Če je mami zadovoljna, je srečen in zadovoljen tudi njen otrok. Zakaj? Ko je mami zadovoljna, se lahko popolnoma posveti otroku in da od sebe tisto najboljše kar ima, ljubezen.

 

O NAS

Otroška spletna trgovina Mami in jaz je nastala izpod rok mlade mamice, ki je želela najti najboljše izdelke za nego svojega dojenčka. Ker je po poklicu profesorica pedagogike, je še toliko bolj pozorna na to, kakšni izdelki pridejo v roke njenega otroka. Ti morajo biti varni, fukcionalni in kakovostni, če se le da, pa tudi poučni.

Sicer je ponudba izdelkov za otroke na trgu precej široka, vendar je med njimi ogromno kitajske poceni robe, ki nudi kratkotrajno zadovoljstvo. Pri Mami in jaz stavimo na kakovost in trajnostno naravnanost. Zato izbiramo samo takšne izdelke, ki so izdelani iz kvalitetnih in naravnih materialov, ter so namenjeni dolgotrajni uporabi. Vse blagovne znamke, ki jih zastopamo, imajo eno skupno lastnost: kakovost izdelkov.

Poleg kakovosti morajo izdelki izpolniti še drugi kriterij, to je čudovit dizajn. Ker se zavedamo, da si vsaka mamica želi, da bi lahko svojemu otroku ponudila kar najboljše in najlepše, se trudimo da naši izdelki združujejo oboje. Tako brskamo za izdelki, ki jih odlikujeta tako visoka kakovost kot tudi vrhunski dizajn.

 

VIZIJA IN POSLANSTVO

Naš cilj je zadovoljstvo mamic, zato smo se odločili, da s spletno trgovino omogočimo lažje nakupovanje izdelkov, saj sami vemo, da je nakupovanje po fizičnih trgovinah z malčkom precej težavna naloga.

V spletni trgovini Mami in jaz lahko na enem mestu dostopate do izdelkov, jih mirno pregledate, primerjate in premislite o nakupu. Mi se bomo zmeraj trudili, da bo vaša nakupovalna izkušnja čim boljša, zadovoljstvo z izdelki pa čim večje.

 
 

Z ljubeznijo do vseh mamic in otročkov

Ekipa Mami in jaz